06-81 51 02 11

Dranghekken

Dranghekken huren

Dranghekken huren doet u bij Mobi Verhuur. U kunt dranghekken gebruiken om bezoekers te herleiden en op afstand te houden. Dranghekken kunnen divers worden ingezet, denk aan: sportevenementen, festiviteiten, bouwprojecten en zelfs minder grote activiteiten zoals een buurtfeest. Zo zijn er een vele andere activiteiten waarbij dranghekken zeer zinvol zijn en kunnen zorgen voor een betere veiligheid.

Dranghekken zorgen voor veiligheid en zijn onmisbaar voor grote evenementen en festiviteiten. Daarom biedt Mobi Verhuur de mogelijkheid om dranghekken te huren.

Voordelen huren dranghekken

Het huren van dranghekken heeft vele voordelen:

  • Mobi Verhuur regelt het transport
  • Mobi Verhuur regelt de opslag
  • Mobi Verhuur regelt de montage, demontage en plaatsing
  • Mobi Verhuur neemt uw zorgen uit handen

Afmetingen dranghekken

Lengte: 2500mm
Hoogte: 1200mm
Gewicht: 17000g

Werkwijze en service dranghekken

Net zoals vele andere bedrijven zeggen staat service bij Mobi Verhuur hoog in het vaandel, maar wat maakt de service van Mobi Verhuur nou echt speciaal?

Onze werkwijze:

  • Wij verhuren de dranghekken
  • Wij brengen en halen de dranghekken
  • Wij monteren en demonteren de dranghekken in overleg
Dranghekken opstakelrun.jpg

Transport dranghekken

U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport. Mobi Verhuur neemt alle werkzaamheden bij u uit handen van transport tot aan demontage. Daarnaast staan wij 24/7 tot uw dienst.

Dranghekken transport 3.jpg

Meer informatie nodig?

Dranghekken kopen?

Het kopen van dranghekken is bij Mobi Verhuur niet mogelijk, echter zijn wij bij Mobi Verhuur van mening dat het huren van dranghekken voor de meeste evenementen en activiteiten veruit de meest eenvoudige manier is. Huren kent vele voordelen die hiervoor al vermeld zijn. Mocht u echt geïnteresseerd zijn in het kopen van dranghekken dan kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven dranghekken huren

Bij Mobi Verhuur kunt u tegen scherpe tarieven dranghekken huren voor uw evenementen en activiteiten. Hoe werkt het? U vraagt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij komen binnen 24 uur bij u terug met een voorstel of om details te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij garanderen snelle levering door heel Nederland, ook bij maatwerk!